Cursuri adulți

Pregătire specializată. Predare de calitate. Evaluare constantă.

Cursuri adulți

Cursurile individuale online pentru adulți se adresează persoanelor care, indiferent de vârstă, doresc să își dezvolte cunoștințele de limba engleză.

Contactează-ne!

Cursuri pentru expați

Cursurile individuale online pentru expați sunt concepute special pentru cetățenii străini, fiind personalizate și adaptate necesităților fiecărui cursant în parte.

Contactează-ne!

Cursuri corporate

Engleză și Româna pentru străiniPrograme de formare interne în cadrul companiilor. Cursuri de grup și individuale ce pot avea loc online sau la sediul companiilor.

Contactează-ne!

Cursuri individuale sau de grup, online sau la sediul companiei client în București.

Cursurile sunt structurate conform grilei de niveluri stabilită în Cadrul General European (Common European Framework): A1, A2, B1, B2, C1, C2
Cursuri individuale de limba engleză pentru adulți

Fie că la un anumit punct în viața noastră schimbarea meseriei poate reprezenta cea mai bună alegere, fie că progresul nostru profesional este condiționat de perfecționarea cunoștintelor lingvistice, educaţia și formarea noastră profesională continuă este un element foarte important în activitatea profesională a fiecăruia dintre noi.

  • Ești în căutarea unui loc de muncă mai bun?
  • Dorești să îți mărești șansele de a promova în cadrul companiei în care lucrezi?

Urmează un curs interactiv eficient, special adaptat programului și necesităților tale de formare.

Cursuri individuale de limba română pentru străini

Dacă ai încercat vreodată să înveți limba română, folosind doar un curs pe DVD, cu siguranță ai ajuns la concluzia că lecțiile sunt interesante dar limitate și că ai nevoie să urmezi un curs mai complex care să te învețe mai mult decât cum să saluți și cum să te orientezi într-un aeroport sau într-o gară.
Urmează un curs individual de limba română cu un profesor nativ care îți poate da explicații avizate despre probleme de pronunție, gramatică și lexic, utilizând exemple și situații din viața reală.

Cursuri corporate

Language Training Online vă oferă programe de formare interne in cadrul companiilor:
Cursuri de grup și individuale
Locație: Cursurile au loc online sau la sediul companiei.
Program: Programul se stabilește de comun acord cu compania și conține cel puțin 2 ședințe a câte 2 ore academice* consecutiv.

Desfașurare
Cursuri standard: 2 ședințe / săptămână. (online sau la sediul companiei)
Cursuri intensive: 3-5 ședințe / săptămână. (online sau la sediul companiei)
Cursuri extinse: 1 ședință / săptămână. (numai pentru cursurile susținute online)
Cursuri personalizate: Pentru cursurile personalizate durata se stabilește împreună cu compania, în funcție de specificul cursului și nivelul cursanților. (aplicabil în special cursurilor de limba română, nefiind exclusiv) 
1 ora academică = 45 min.