Cursuri limba engleza si romana pentru straini

Termeni si conditii

Prin accesarea sau utilizarea oricărei părți a acetui website, ești de acord cu termenii și condițiile LTO după cum urmează:

Prezentarea serviciilor

LTO oferă servicii de predare individuală online prin Skype. Fiecare sesiune dureza 45 de minute. Ca și cursant, trebuie să te asiguri că ai o conexiune la internet suficent de rapidă pentru ca lecțiile să se poată desfășura în condiții bune. Prima lecție va fi rezervată cu 24 de ore înainte.

Utilizarea formularului de contact

Completează numele și prenumele, o adresă validă de e-mail împreună cu celelalte informații relevante necesare. Datele tale personale vor rămâne confidențiale.

Anularea lecției

Poți amâna orice lecție pentru o oră sau data atâta timp cât o anulezi sau reprogramezi cu cel puțin 6 ore înainte de ora stabilită initial. Dacă nu anulezi / reprogramezi lecția cu cel puțin 6 ore înainte sau nu ești present online pentru lecția programată, vei plăti lecția integral. Dacă ai cumpărat un pachet de lecții, lecția va fi scăzută automat din numărul lecțiilor disponibile.

Fii punctual!

Dacă întârzii până la 15 minute, lecția se va încheia la ora planificată initial. Timpul pierdut va fi considerat ca fiind utilzat. Dacă întârzii mai mult de 15 minute fără a anunța în prealabil, lecția va fi anulată fără a avea dreptul la returnarea contravalorii ei or la o reprogramare ulterioară. În situația foarte puțin probabilă în care profesoara ta va fi nevoită să anuleze lecția, vei avea dreptul să rezervi atât lecția anulată cât și alte lecții cumpărate oricând dorești, în funcție de programul tău.

Plata

Poți cumpăra serviciile LTO de predare și traducere prin pagina de web www.lto.ro plătind prin intermediul Paypal sau prin transfer bancar. Notă: Lecțiile pot fi rezervate după confirmarea plății.

Comportamenul abuziv

Nu va fi tolerat nici un fel de comportament abuziv sau limbaj neadecvat. Orice comportament abuziv poate duce la anularea imediată a cursului tău fără returnarea costurilor.

Solicită o lecție gratuită
Real Time Web Analytics