Cursuri limba engleza si romana pentru straini

FAQs

Cum rezerv prima mea lecție?

Atât rezervarea lecției demonstrative gratuite cât și a primei lecții din pachetul de lecții cumparat vor fi făcute cu 24 de ore inainte de ora solicitată.

Cum aflu de câte lecții am nevoie și ce pachet de lecții să aleg?

Poți alege dintr-o gama variată de pachete de lecții. În funcție de scopul pe care dorești să îl atingi și de timpul pe care il ai la dispoziție, profesoara îți va sugera pachetul de lecții potrivit.

Cât timp durează o lecție?

Fiecare sesiune durează 45 de minute sau 1h 30.

Ce se întâmplă dacă vreau să iau o lecție mai lungă de 45 de minute?

Poți rezerva mai mult de o lecție pe ședință. De exemplu, poți face ședințe de 90 de minute (două lecții). Pentru asta nu trebuie decât să cumperi două lecții individuale sau, dacă deja ai cumpărat un pachet de lecții, doar să rezervi 2 lecții din pachetul tău.

Ce se întâmplă dacă vreau să amân o lecție?

Poți amâna orice lecție pentru altă oră sau dată mai potrivită nevoilor tale atâta timp cât o anulezi și / ori reprogramezi cu cel putin 6 ore înainte.

Dacă nu reprogramezi / anulezi lecția cu 6 ore înainte de ora convenită inițial sau dacă nu ești prezent pentru lecția programată, aceasta va fi plătită integral. Dacă ai cumpărat un pachet de lecții, aceasta va fi scăzută din numărul lecțiilor disponibile.

Notificarea anulării / reprogramării lecției trebuie să fie făcută NUMAI PRIN E-MAIL

NU trimite mesaje de anulare a lecției prin SKYPE, FACEBOOK sau orice alte mijloace.

Ce se întâmplă dacă întârzii?

Trebuie să fii punctual. Profesoara te va aștepta maximum 15 minute. Dacă după încă 15 minute de la ora stabilită nu ești online, vei fi considerat absent și vei pierde lecția. Dacă întârzii 10 minute, timpul pierdut nu va fi recuperat.

Ce se întâmplă dacă profesoara lipsește?

În cazul foarte puțin probabil în care profesoara nu poate participa la oră și lecția nu a fost anulată sau reprogramată în avans, aceasta nu va fi pierdută, ci o vei putea reprograma.

Cum plătesc?

Odată ce ai ales pachetul dorit poți plăti prin Paypal direct din contul tău sau cu cardul, completând formularul de plată securizat Paypal.

Notă!

Lecțiile sunt rezervate după confirmarea plății.


Solicită o lecție gratuită
Real Time Web Analytics