Cursuri limba engleza si romana pentru straini

Cum funcționează

Cursuri flexibile limba englezaFlexibilitatea cursurilor LTO este cheia succesului tău în a-ți perfecționa aptitudinile lingistice. 
Beneficiind de un program flexibil și de cursuri personalizate,
vei putea avea rezultatele dorite economisind timp și bani. 
Pentru că un curs bun este acela care aduce beneficii pentru totdeauna, LTO îți oferă posibilitatea de a acumula un set de cunostințe solide ce te vor ajuta pe mai departe, fie în carieră, fie în viața de zi cu zi. 

Pasul 1: Începe-ți călătoria lingvistică alături de Language Training Online cu o lecție demonstrativă de 30 de minute gratuită.

Solicită o lecție gratuită pentru a incerca serviciile și metoda de predare Language Training Online (LTO).

În cadrul lecției demonstrative gratuite vom discuta despre necesitățile tale de instruire linvistică, vom face o evaluare a nivelului tău de competență linvistică și vei putea vedea cum funcționează lecțiile individuale online.

Solicită o lecție demonstrativă gratuită acum! Fără niciun fel de angajamente!

Pasul 2: după determinarea nivelului tău de competență linvistică îți va fi sugerat numărul de lecții necesar pentru a îți putea atinge obiectivele.

Pasul 3: Începe cursul!

După ce ai cumpărat pachetul de lecții care ți se potrivește, lecțiile individuale se vor desfășura prin intermediul Skype. Dacă nu ai un cont Skype încă, poți descărca programul gratuit de pe situl oficial Skype

Real Time Web Analytics